بررسی بازی سلحشوران: نجات قلعه؛ بازگشت اهریمن

ایجاد تغییرات روی یک مجموعه، همیشه ریسک خودش را داشته است. گاهی اوقات با عناوینی همانند رزیدنت ایول ۴ جواب داده و بعضی وقت ها هم یک فاجعه را رقم می زند. استودیوی «باران رویا» برای ادامه «سلحشوران» تصمیم گرفته تا همین رویه را ادامه دهد؛ عنوانی کاملا متفاوت با قسمت پیشین که یا ساعت ها وقت خود را با آن می گذرانید و یا همان دقیقه های ابتدایی از تجربه خود دست می کشید. حد وسطی نیست.

تابستان امسال، استودیوی DreamRain دومین عنوانش به اسم سلحشوران را برای اسمارت فون ها عرضه نمود. سلحشوران مشکلات زیادی داشت اما جدا از آپدیت های نسبتا خوب، چون نخستین اپلیکیشن استاندارد سبک فایتینگ [مبارزه ای] بود توانست به موفقیت هایی برسد. همین چند ساعت پیش هم قسمت دوم این بازی معروف به دست بازیکن ها رسید و با دریافت Review Copy، تصمیم گرفتیم نگاهی به آن بیاندازیم.

بقیه در ادامه مطلب

اخبار فناوری

 

به عکس ها نگاه کنید؛ اینجا جایی است که با پرداخت سکه قهرمانان را پیشرفت می دهید و پشتبندش، قدرت آن ها افزایش خواهد یافت. عجیب اینجاست که بعضی از این شخصیت ها، هیچگونه بالانسی بین تعداد سکه ها و افزایش توانایی ها ندارند. این مسئله با «زال» و «گرد آفرین» [اسکرین شات چپ] مشهود است.

خوب با این همه محدودیت، چگونه می توانیم از عناوین Idle Games لذت ببریم؟ جوابش تنها یک کلمه است: سیستم پاداش. با این گونه اپلیکیشن ها می توانید به واسطه انجام ساده ترین فعالیت ها به مرحله های بالایی برسید. جدا از آنکه انتخاب های فراوان برای شخصیت ها هم به خودی خود روی جذابیت اینگونه عناوین تاثیرات مثبت گذاشته و به سختی از پای آن ها بلند خواهید شد.

خوشبختانه همانند سلحشوران که عنوانی «استاندارد» از سبک فایتینگ بود، همین لقب را می توانیم به نجات قلعه بدهیم. قهرمان های فراوان، محیط های گوناگون بعد از چندین مرحله، دشمنان مختلف از دیدگاه طراحی، قابلیت ارتقا، پاداش های زیاد و افزایش درست درجه سختی متناسب با پیشرفت ها همگی موجب شده اند تا آخرین ساخته باران رویا مجموعا عنوانی نسبتا خوب باشد.

می توانید تغییراتی روی نمای دوربین داده و میدان جنگ را از نزدیک ببینید.

اما هنگامی که دیدمان را از کلیات بیرون می آوریم و به جزییات نگاه می کنیم، متوجه مشکلات زیادی با نجات قلعه می شویم. یکی از مهمترین آن ها را باید به نام «تعداد کم آیتم ها» بزنیم. نمی توانید برای بقیه شخصیت ها وسیله هایی بخرید و تجهیزات آرش هم با فاصله زمانی طولانی به دست می آیند. با عناوین Idle Games کمبود اینگونه محتویات معنایی نداشته و توسعه دهنده به بهانه های گوناگون باید بازیکن را ترغیب به ادامه تجربه آن کند.

سیستم پاداش نجات قلعه شاید مناسب باشد اما چون آیتم هایش کم هستند، بنابراین هزینه های خود را به بقیه قسمت ها اختصاص می دهید. دومین نقطه ضعف ادامه سلحشوران را می توانیم گرافیکش بنامیم. خلاف خیلی از اپلیکیشن های Idle Games که توسعه دهنده از نمای رو به رویی و آبجکت های دو بعدی استفاده می کند، باران رویا برای نجات قلعه تصمیمی شجاعانه گرفته است.

 

متاسفانه تنها یک قطعه موسیقی شنیده شده و دیالوگ های هنگام مبارزات هم با وجود آنکه خیلی کم هستند اما اصلا جذابیت قسمت ابتدایی را ندارند.

دوربین از پشت پروتاگونیست داستان بوده و شما با محیطی سه بعدی مواجه هستید. نکته اینجاست این سیاست با وجود تمام جذابیت هایش، روی زیبایی نجات قلعه تاثیرات بد گذاشته است. کیفیت بافت ها به خصوص وقتی که دوربین را عوض نموده و به میدان می روید جالب نیست و انیمیشن حرکت اهریمن ها [مخصوصا پرندگان] خیلی می توانستند بهبود پیدا کنند.

همیشه برای معرفی بازی های Idle Games یک جمله مهم گفته ایم؛ این عناوین کاملا به سلیقه شما بستگی دارند و نجات قلعه از این قاعده مستثنی نیست. آخرین ساخته تیم باران رویا مجموعا عنوانی جذاب است و از تجربه آن لذت می برید اما مشکلات گوناگونش موجب شده تا نجات قلعه نتواند پا به پای نمونه های مشابه خارجی پیش بیاید. بنابراین امیدواریم توسعه دهنده با آپدیت های آتی نقطه ضعف های ساخته خود را بپوشاند.

 

  • نجات قلعه
  • قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای
  • سازنده: باران رویا
  • سیستم عامل: اندروید
  • حجم: ۷۷٫۶ مگابایت
  • دانلود:
  • کافه بازار

Related Post

دیدگاهتان را بنویسید